115 dies

La batalla de l’Ebre va ser un esdeveniment en el qual la vida i els ideals de molta gent foren tràgicament posats en joc. La memòria d’aquells fets s’ha recollit en els diferents àmbits d’aquesta exposició permanent. La nit de Sant Jaume és l’àmbit introductori i ens transporta, a través de les sensacions, als espais de la batalla. El pas del riu explica els objectius d’ambdós exèrcits, mentre que els preparatius de l’ofensiva i 115 dies de combats narren el combat, atenent els factors militars, polítics i territorials. El darrer dia reflexiona sobre la derrota republicana i l’exili, i, finalment, la terra ferida i Fer memòria, fer futur apel·len a la reflexiò i les emocions per afavorir la reconciliaciò amb el nostre passat.

  • Preu: Normal 4€. Reduida 2€. Entrada gratuïta per a menors de 12 anys, aturats, discapacitat, guies oficials i personal docent

  • Horaris: Tot l’any de dimarts a dissabte de 11 a 14 i de 16 a 19. Diumenges de 11 a 14h. 1 de gener, 6 de gener1 24 de juny, 11 de setembre i 25, 26 de desembre tancat.

  • Idiomes: Català, Castellà i Anglès

  • Com arribar: El centre es troba al municipi de Corbera d’Ebre.

115-dies