Memòria històrica. Indrets de la Batalla de l’Ebre

L’estiu de 1938 la comarca de la Terra Alta  es va convertir en l’escenari de la batalla més llarga, cruenta i decisiva de la Guerra Civil Espanyola. Durant 115 dies l’Exèrcit Popular de la República i les tropes revoltades del general Franco es van enfrontar sobre un camp de batalla de 800 km2. Una batalla que va marcar la vida de milers de persones i la del territori on va tenir lloc.

A la Terra Alta podreu descobrir indrets emblemàtics i centres d’interpretació que us ajudaran a conèixer els fets que tingueren lloc en aquestes terres des de juliol a novembre de 1938.

Resize the map
8 Resultat(s)
Refine Search
Memòria històrica
Pobles
Loading

Línia de trinxeres entre Vilalba dels Arcs i la Pobla de Massaluca

Mostra permanent amb maquetes, material armamentístic i objectes de l'època en què va desenvolupar-se la batalla de l'Ebre

Poble vell de Corbera d'Ebre - Conjunt declarat Bé d'Interès Cultural

Soldats a les Trinxeres mostra diferents experiències, activitats i emocions que els soldats van viure en el camp de batalla diàriament.

Veus del Front ens presenta com els diferents missatges emprats pels exèrcits enfrontats s’estenen a tots els segments d’una societat en guerra

Activitat pels amants de la tradició culinària. Començarem amb una cata d'olis

Activitat pels amants de la tradició culinària. Començarem amb una cata d'olis

115 Dies van ser els que va durar la batalla i és el nom del centre d’interpretació que mostra el desenvolupament de la batalla de l’Ebre, ja que ofereix al visitant una visió completa del conflicte bèl·lic i polític.